در این جشنواره صنایع غذایی گلستان عصاره (دلند) ، نشان زرین دومین جشنواره سلامت غذا را دریافت نمود و مورد تجلیل قرار گرفت.
دریافت تندیس سیب سلامت از دومین جشنواره سیب سلامت
دومین جشنواره ملی سلامت غذا، با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا، برگزار شد.
دومین جشنواره ملی سلامت غذا، با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا و با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و تولید محصولات سلامت غذایی روز دوشنبه ۲۴ آبان با حضور مقامات ارشد سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت، وزارت صمت، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.
در بخش برندهای غذایی، در مجموع ۷۰ برند نام آشنای صنعت غذا با شعار همه با هم برای سلامتی، به معرفی جدیدترین دستاوردهای خود در تولید محصولات سلامت پرداختند.
در این جشنواره صنایع غذایی گلستان عصاره (دلند) ، نشان زرین دومین جشنواره سلامت غذا را دریافت نمود و مورد تجلیل قرار گرفت.