رب گوجه فرنگی ارگانیک دلند

رب ارگانیک دلند

رب گوجه فرنگی ارگانیک دلند

 

 

شرکت صنایع غذایی گلستان عصاره ( دلند ) در سال 1378 فعالیت خود را آغاز نمود و سپس جهت اطمینان از مرغوبیت مواد اولیه اقدام به تولید و کشت گوجه فرنگی با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های کشاورزی روز دنیا نمود 

که شامل استفاده از بذر مرغوب و کاشت و برداشت با دستگاههای مدرن و عدم استفاده از کود و سموم شیمیایی در مراحل کاشت و داشت محصول و همچنین  استفاده از روش بیولوژیک و کود حیوانی در سطح مزارع خود ، برای اولین بار و 

پیشگام در زمینه تولید رب گوجه فرنگی ارگانیک در ایران گردید.

  

شرکت صنایع غذایی گلستان عصاره (دلند) با این سابقه موفق شد مجوز تولید رب گوجه فرنگی ارگانیک را در فروردین ماه سال 1403 از سازمان غذا و دارو دریافت نماید  و در بسته بندی رب گوجه فرنگی ارگانیک این مجوز درج گردید.

 

 

۲۵ مهر ۱۴۰۳ ۱۰:۲۳
تعداد بازدید : ۹
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید