_ شستشو گوجه فرنگی و تهیه رب
در مرحله اول از سیستم شستشو ،محصول در حوضچه تخلیه می شود و با قلیان آب حرکت کرده و آلودگی از قبیل خاک ،ساقه های باقیمانده و سنگ جدا میشود و در مرحله دوم با آبی مجزا از مرحله اول و با آب تمیز تر شسته میشوند.
_ مرحله سورت کردن
در نوار سورت کارگران به تفکیک جدا سازی گوجه های ناسالم میپردازند .ظرفیت خط های سورتینگ 2 برابر سیستم تغلیظ میباشد.
گوجه ها بعد عمل سورتینگ توسط منوپمپ به قسمت کراشر منتقل می گردد و در آنجه خرد میشوند.
گوجه فرنگی های خرد شده توسط پمپ به پری هیتر انتقال می یابد و با دمای تعیین شده در روشهای هاتبرک و کلدبرک حرارت می بیند.فرایند حرارت دادن سبب می شود عمل فیلتراسیون در صافی ها به سهولت انجام شده و راندمان صافی افزایش می یابد.
_استخراج و تصفیف پالپ
پالپ گوجه بعد از حرارت مقدماتی به صافی هایی(پالپر/ریفاینر) پمپاژ می شوند ، تا جداسازی بذر و پوسته از آب گوجه صورت پذیرد.